Monday, May 3, 2010

You've Been Punk'd Baby

Kalau part nak bang bang boom orang memang tak de muka lain lah nak suruh.Rasa rasa memang muka ni lah muka paling dipercayai untuk kelentong mangsa-mangsa yang pernah jadi mangsa I.Kalau nak buat jahat laju je sebab idea semua datang spontan.Kalau suruh buat karangan penulisan masa exam,macam haremmm lah kau nak spontan-spontan.
Untuk task kali ini,I ditugaskan untuk bawak mangsa,Zra ke tempat yang dirancang dimana semua konco-konco yang dikirimkan khas dari Kay Ell dah get ready dengan senjata masing-masing kat sana.
Huhh sepanjang dalam kereta sampai lah ke destinasi,berkerut-kerut muka I nak jawab macam-macam pertanyaan mangsa sebab mangsa kali ni banyak bunyi.


Perlu ke aku sekali jadi mangsa?



Apa-apa pun,tahniah kepada pelakon utama,pelakon-pelakon extra,jurusolek,tukang habiskan spaghetti sampai licin dan krew-krew yang terlibat.And Happy 20th birthday to Zra.No more teen years for youuu.Cepat cakap I've Been Punk'd cepat.Heee.Lepas ni birthday siapa lagi nak kena nii.

6 comments:

  1. hahahahah.
    memang kalu nk suruh myra jd pelakon mmg dia layak.
    terbaik dr seremban.

    hazira mmg banyk tnya,tak tahu ke. hah

    ReplyDelete
  2. hahahaha...yea..i've been punk'd!!! but it was the best punk'd ever!!!!!

    ReplyDelete
  3. ahahaha tukang habiskan spaghetti sampai licin. itu saya! lepas ni buat surprise birthday untuk orang yang duduk kat seremban 2 tu, yang tak sempat nak jumpa kat jj seremban. ahahaha

    ReplyDelete
  4. kopi mak dara la plakMay 4, 2010 at 12:21 AM

    aku suka part ni
    "Huhh sepanjang dalam kereta sampai lah ke destinasi,berkerut-kerut muka I nak jawab macam-macam pertanyaan mangsa sebab mangsa kali ni banyak bunyi."

    same je farhan. org cakap dekat telefon. bising jeee. haha

    ReplyDelete
  5. hajar :sejak bila dah jual kopi dara dah ni.nak market je kan.janda tu janda je laa.hahaa.paan mmg aku dgr suara dia je ah mekak2.

    zra : heheee.i noee.terharu kan.kan.

    encikcerahsebelahje: ingatkan tak sedar tadii.hahaha.hoiiii.kang panggil betul2 kang org sban 2.siapa yg suprised nanti tak tau ahhh.hehe

    ReplyDelete
  6. ahahahah ok ok takpelah, nanti surprise tak best.

    ReplyDelete