Wednesday, October 27, 2010

Heavy clouds in the sky

You gave her hopes then you ruined everything.
Sad isn't it?
You lied to her.But she doesn't wanna know.
Sad isn't it?
You broke her heart and still she tried to make it work.
Sad isn't it?
You walked away.She's still there.Not moving an inch.
Sad isn't it?
They said time heals everything.It doesn't work on her.
Sad isn't it?
Love songs make her sick.
Sad isn't it?
Everyday she wished she could turn back times and fix anything so that you don't have the heart to let her go.
Sad isn't it?

Monday, October 25, 2010

Sibuk je nak complain-complain

Saya kat library.Saya bosan baca literature pasal gorilla.Saya tak faham kenapa kena baca pasal gorilla.Dah la gorilla tu siap ada nama.Ishamael.Bukan main lagi gorilla ni.Saya bosan.Jadi saya pun kacau lah kawan saya dekat India tu.Saya ajak dia main skaip skaip denmgan saya.Eh kite salah eja lah.Skype-skype.Hikhik.Tapi masa saya tengah skaip-skaip dengan kawan saya tu.Hikhik salah eja lagi.Skype-skype lah.Apa lah awak ni.Okay sambung.Masa saya tengah main skype-skype dengan kawan saya kat India tu tiba tiba saya dapat tahu ada perempuan gila ni buat aduan pasal saya.Saya tak faham la perempuan gila ni.Dah la tak dapat makan jagung dalam cawan lepas tu bising-bising.

Borang Maklum Balas dan Aduan Pelanggan Perpustakaan UKM
Nama: Hanis Madu
Fakulti: Fakulti Pengajian Islam

Aduan/Cadangan: Tolong tegur orang yang skype dekat library sebab bising.Tak kisahlah kawan orang tu dekat India pon,skype lain-lain kali tak boleh ke?!Dah la makan banyak pastu curi makanan orang lain.Lain kali kalau perempuan ni datang lagi,SILA HALAU DIA!


Kalau nak tengok apa pihak library balas boleh KELIK sini.


Saturday, October 23, 2010

Sekarang dekat library.Whoahhhhh sikittttt.

Myra,awak tengah buat apa?Muka serius je.Mesti tengah tulis blog kan.Kalau awak tengah study mesti gelak-gelak.

I wanna believe in everything that you say
Cause it sounds so good
But if you really want me, move slow
There's things about me you just have to know
Sometimes I run
Sometimes I hide
Sometimes I'm scared of you
But all I really want is to hold you tight
Treat you right
Be with you day and night
Baby all I need is time.

Haihh.Banyak benda nak cakap,but I'm terrible in putting my thoughts into words.
Been listening two these two songs again and again and again.
'why do you let me stay here' and 'sugar town'.
Ohhhhhh.Sedap ah lagu ni.Rasa nak make love je dengan lagu ni.

Friday, October 22, 2010

Sugar rush baby

Sambil tunggu mihun goreng,nasi goreng ikan masin,nasi goreng kampung sampai.
Sambil sedut milo ais,vanilla coke,teh o ais.
Sambil masing-masing garu-garu sebab nyamuk beri gigitan cinta percuma.

"Babe,exam TITAS jawab betul salah betul salah je kan?"
"A'ah .Em contoh soalan dia camni.Hmmmm."
**senyap**
"Apa dia?"
"Jap ah.I tengah nak ingat ni."
**senyap**
"Ha okay.contah soalan,moral sama maksud dengan akhlak."
"Salah."
"Hmm.Betul."
"Ha?Betul ke salah?"
"Betul."
"Jawapan dia betul ke salah?Betul lah jawapan I salah?Ke jawapan dia betul?Tak tak.I jawab salah tu betul lah ke jawapan dia betul and I jawab salah?"


Kenapa aku kena berhadapan dengan perempuan gila ni hari-hari?




Saturday, October 16, 2010

Cempeydak goreng

Okay babe.Truth or dare?

Berjalan dengan gagah dan buat-buat yakin pergi kaunter mcd.
"Selamat pagi.Makan sini atau take away?"
"Makan sini."
**Tahan gelak tahan gelak tahan gelak tahan tahannnn**
"Ok nak order apa?"
Tiba-tiba cuak tengok muka abang kaunter.
**Tahan tahan tahan tahan tahan tahannnnnnnnnnn**


"BANG!.SAYA NAK CEMPEDAK GORENG DENGAN SAMBAL BELACAN .SATU!"



video

OK BYE.

Friday, October 15, 2010

Minggu ini minggu gila.

This week,

I don't make my bed after waking up.I left it chaos.
I dropped my hp when I was trying to catch the stupid bus.
I dropped my laptop when I was walking and talking to a friend.Whoaaa.
I made my notes fly all over the class during my presentation.
I smile to strangers.
I slept at 4am because editing slides for the presentation gave me joy.
I'm addicted to milo ais and its creepy.I never ordered milo ais before.Never.
I get up at 5 in the morning not by choice because of the fear I might missed the morning class.Then I went back to sleep.
I get up at 6 in the morning not by choice because of the fear I might missed the morning class.Then I went back to sleep.
I get up at 10 and damn it I missed the morning class.
I had my evening shower at 1 in the morning because I'm too lazy to get off the bed.
I only wear my left contact lens as the other pair is ..missing I guess..Haha.
The credit is now RM0.00 as the dad macam buat-buat tak tahu.
I can't get into my room because I cant find the key.No,I left the key in the room.Nice.
I depend on my 24hour deodorant to please whoever around me the whole day.


And I turn my face over everytime I see you because I don't want you to see me in this mess.

Maybe I need a therapy.Food therapy pun macam best.



Wednesday, October 6, 2010

Perempuan feveret kite

Kalau keluar dengan perempuan sorang ni,mesti gusi i takkan pernah kering.Lepas tu dia hangkot sekali pulak kawan dia ke scandal ke lelaki simpanan ke apa tak tau lah.hikhikhik.Dapat pulak dua-dua suka dan sudi gelak bila I buat lawak yang selalu macam jadi tak jadi.Ok bye.


Dah lah jemput I dekat college sesat lepas tu nak park kereta depan I pun macam nak langgar I ke apa tah.Woahhhhh.Terus jadi berdebar-debar nak bukak pintu kereta takut nanti keluar gangster celah mana Hajar bawak ni.Tapi bila nampak muka Hajar,terusss wehhhhhhhhhhhhh rindunya kauu.hikhikhik.Terus jerit-jerit lupa dekat driver kejap.
Tapi jumpa Amid ,kawan Hajar yang kitew ceritew tadiw tuw memang takde rasa malu lansung.I mean takde nak cover ke sopan apa segala haram sebab dia pon tak tau malu suka buli orang.Sama lah macam bila jumpa Hajar.Akan menjadi diri sendiri seratus puluh puluh peratus bila bersama Hajar.Tak pernah rasa bosan bila bersama Hajar.Dan Hajar pon tak pernah rasa bosan bila bersama I.*confident*
Hoii,nak tau tak,nak tau tak budak yang aku jumpa beberapa jam ni berani betul siku aku.Tengok kan dah cakap dia tak tau malu.Lepas tu konon power lah tu asap shisha kuar bentuk bulat-bulat.Hajar,lepas ni kita shisha kita buat bentuk i love you terus.Kasi dia tercengang sikit.Ok.Tercengang banyak.






Tengok tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.Diew senyap-senyap jew sikuw kepalew kitew.Kitew bagitaw mak kitewwwwww kang.




Yang ni kite kidnap dia pukul 5 pagi padan muka.

Ok Kitew da ngAnToks Lar.NanTie kiTew cOteT-cOteT laGi taww.CukoP reMpiT taK kiTew?Ok,BabAi.