Tuesday, November 10, 2009

Ciri-ciri JEJAKA IDAMAN saya





Memang ye tajuk entry takde kene mengena dengan apa yang I nak cite ni.HAHA.Padan muka.Tadi jumpa kaunselor sebab teman Izzati pergi tanya pasal masa depan.Nak tanya masa depan kitorang ni cerah ke gelap ke ade kaler2 ke.Okay-okay.Nak tanya pasal law actually.Izzati dapat asasi law Uitm so nak pergi tanya lah whether she should grab the chance or not.Peluang datang sekali je.Pastu time kitorang bertentang mata dengan kaunselor tu I tiba-tiba rasa macam tak selesa.Sebab bile I pandang mata beliau,I pikir macam2.Sebab ko tau lah kaunselor ni kan belajar psychology amende tah tu.So dia belajar la bace body orang..body language la.Macam kalau kite garu2 hidung kita masa tengah cakap ngan dia,dia dapat tau lah kita tengah nervous ke,banyak tahi hidung ke.Tengok sikit je dia dah boleh agak berapa banyak tahi tersembunyi.Oleh sebab I tau beliau ada kelebihan tersebut, setiap kali dia bercerita pasal ape tah sambil bertentang mata,I dok pikir-pikir ape die tengah pikir pasal I.Bukan I dengar pun apa dia berfalsafah.Muka I memang konon-konon kusyuk lah tengok dia cite tu cite ni,siap ade kerut-kerut halus lagi muncul di antara kening-kening I.Siap angguk2 geleng2 kepala lagi youu.Padahal tengah main teka teki jawab sendiri dalam kepala otak ni.
And lepas tu Izzati finally made up her mind and dia akan pergi meninggalkan I Rabu ni.Dia memang saja nak bagi aku makan biskut sorang2 lepas ni time lecture.




Eh eh dah pukul 2 rupanya.Malam ni sejuk.Sejuk nye sejuknya.Terpaksa cari sweater ngan seluar panjang kalau tidak akan tidur macam siput dalam kerang dia tu.Takpun pakai telekung lah senang tutup semua.Kang ada gak yang pengsan pagi esok nak kejut aku.Oklah bye.

2 comments:

  1. tahi idung...??

    yg kite kumpul tuh...??

    wakaka...~

    ReplyDelete
  2. apa ko cakap ni?apa ni?apa ni?
    yew yew.

    ReplyDelete