Thursday, December 23, 2010

Update cepat-cepat lepastu nak tido

Nak update in points sebab rasa macam nak update in points.

  • Sekarang tengah demam,tapi totap tak sedar diri.
  • Tadi kan ada orang tu kan cakap menyesal tak pergi kelas harini sebab dah rindu kat saya.Teehee.
  • Weekend ni kena jadi pengapit.Jalan pon kena kepit-kepit.
  • Lecturer cakap,"you have to start to turn on your reading mode starting from today in order to put you on code of excellence".Petanda baik sebab first class dah boleh ingat apa yang lecturer pesan.Fuyoh.Full sentence lagi tu.Selalu dengar hujung-hujung je.Tau-tau dah sampai excellence.
  • Petanda tak baik pensyarah untuk subjek ketrampilan berbahasa macam scary dowwww.And the worse part I dont even know anyone in that class.Macammana nak makan dalam kelas ni dowww takde geng dowww.Lepastu pensayarah ni macam tahu-tahu je kandungan isi hati tetiba cakap"Selalunya saya memang bagi student saya makan minum dalam class".Terus dongak kepalaaa ,mata bersinar-sinar ."Tapi itu untuk kelas yang berterusan selama 6 hingga 7 jam.Setakat kelas 2 jam macamni,jangan mimpi nak makan dalam kelas saya." Tunduk balikkk.Tskk.
  • Ada orang bagi message "Wei kitorang kat Kajang,shopping kat mydin.Jealous tak?" And how I'm supposed to react?Should I be jealous?Should I?Should I?
  • Eh sepet,mana awak ha.Saya nak awak sekarang!

8 comments:

  1. bahahaha. rasa nak gelak lagi. kena tggl pegi mydin. bahahahaha

    ReplyDelete
  2. jgn jeles duhh...nti kte keluar bertiga ek....haha

    ReplyDelete
  3. saidah.. i need a hug..

    ReplyDelete
  4. come here.i'll give you my bear hug.

    ReplyDelete
  5. tau ke sape anonymous tu... huhu..

    ReplyDelete
  6. ntah.a friend maybe?haha.tell me la then.siapa.

    ReplyDelete