Thursday, August 5, 2010

Life-changing moment

Lama gila I tak update blog ni lama gila.Walaupun hari-hari melayari internet dengan laju sebab wireless sampai dekat bilik kolej,I still malas jugak.Walaupun begitu tidak mengapa,kerana sekarang dengan kuasa yang I ada,I nak ngomel-ngomel buat luahan perasaan kat sini.Pertama sekali I sukaaaaaaaa gila course I okay.Mengapa kenapa bagaimana?Sebab I macam tak percaya I dah tak payah nak buat-buat juling mata terpaksa hadap nombor-nombor yang berekor-ekor tu,I tak payah dah nak rasa bersalah sebab terpaksa main bedah-bedah bunuh-bunuh tikus comel masa experiment Biology.Sekarang I hanya perlu jadi lebih romantik.Lepas ni boleh buat poem dah.Woohooo.
I've joined teater club which we call it KELAB TEATER RIMBA and the club is like super duper cool.On my first 3rd week here,I dah dibawa pergi tengok teater free.Mek Mulung.Dengar pon dah macam uhhh blurghh segala lah kan,Tapi seriusly,dont judge book by its cover.Sumpah kelakar and banyak scene I kena tutup mata sebab ada banyak biru-biru.Hehe-hehe.
Then last weekend I pergi Port Dickson untuk kem penghayatan teater.Best sebab we had the chances to get know all the seniors and socializing with all the members as well.And I even had improved my cooking skills there.Nak goreng bihun kena rendam dulu dengan air biasa je okay.Or maybe air suam-suam sikit pon boleh.Potong sosej kena lemah lembut dengan hati yang ikhlas.Sekarang dah rasa macam pergi kem masak-masak dah sebenarnya.Sampai malam tu sebelum tidur pun boleh mengeluh haihh esok kena masak lagiiii.Siapa suruh jadi ajk makanan kan.
So overall,I can say that my days here had quickly settled into a busy packed pattern.Life has been really hectic yeah no more slobbing around but I love it when you have tonsss of works but managed to get it done on time.Thats the challenge I have to deal with.Lepas pesta konvo ni maybe dah free sikit.Sebab boria pon dah habis masa tu.Kalau tak malam-malam I meronggeng parctice boria.Ok kau gelak,kau gelak lah kan aku masuk boria.Boria sini cool do.Ada step Micheal Jackson lagi.Kau mampu?

(Harap harap takdelah pakai seluar rambu-rambu pink,baju kuning lip lap lip lap,tudung merah mengelip masa pertandingan boria nanti.Tolonglahhh.)


2 comments:

  1. haha..myra..ko amik kos ape?

    ReplyDelete
  2. "mihun ni sedap. tapi keras siket"

    bhahahaha. kesian kan kat u. x pe. i appreciate effort u eh? haha.

    step micheal jackson pon kalah en babe. sbb ada kolej yang buat step elvis presly. bahaha. tak pe babe. kalah, kalah bergaya.
    *mana tak bergaya, baju berambu kot*

    :D

    ReplyDelete