Monday, October 25, 2010

Sibuk je nak complain-complain

Saya kat library.Saya bosan baca literature pasal gorilla.Saya tak faham kenapa kena baca pasal gorilla.Dah la gorilla tu siap ada nama.Ishamael.Bukan main lagi gorilla ni.Saya bosan.Jadi saya pun kacau lah kawan saya dekat India tu.Saya ajak dia main skaip skaip denmgan saya.Eh kite salah eja lah.Skype-skype.Hikhik.Tapi masa saya tengah skaip-skaip dengan kawan saya tu.Hikhik salah eja lagi.Skype-skype lah.Apa lah awak ni.Okay sambung.Masa saya tengah main skype-skype dengan kawan saya kat India tu tiba tiba saya dapat tahu ada perempuan gila ni buat aduan pasal saya.Saya tak faham la perempuan gila ni.Dah la tak dapat makan jagung dalam cawan lepas tu bising-bising.

Borang Maklum Balas dan Aduan Pelanggan Perpustakaan UKM
Nama: Hanis Madu
Fakulti: Fakulti Pengajian Islam

Aduan/Cadangan: Tolong tegur orang yang skype dekat library sebab bising.Tak kisahlah kawan orang tu dekat India pon,skype lain-lain kali tak boleh ke?!Dah la makan banyak pastu curi makanan orang lain.Lain kali kalau perempuan ni datang lagi,SILA HALAU DIA!


Kalau nak tengok apa pihak library balas boleh KELIK sini.


2 comments:

  1. sedapppnyeeee air coke freee yang tak payah bayar ni!

    budak FPI yang lupa pakai tudung harini.

    harini rasa gembiragembiragembiragembiargembiaragenmnfremagemgembiara :D

    ReplyDelete
  2. hahaha.boleh geng dgn roomate saya lepas ni.lepas tu dgn syaa pon tak nak kawan dah.dah ada geng baru budak fpi ni.haha.perempuan gilagilagialagiualagiallala

    ReplyDelete